comment Add Comment
Posted on Last updated

De Veensche Businessclub start seizoen met EVENT ‘Present Your Team’ en is een enorm succes!

Donderdag 12 september beleefden de leden van De Veensche Businessclub een topavond op het Start Event seizoen 2019 -2020 ‘Present Your Team’ bij Residence Rhenen. Niet alleen de leden van de businessclub waren aanwezig, maar ook het bestuur van VRC, de selectie en staf/trainers.

Voorzitter René Pfeiffer opende de avond op zijn kenmerkende wijze en heette iedereen hartelijk welkom. Hij noemde o.a. de special die de businessclub woensdag in de Rijnpost heeft geplaatst als voorbeeld van ‘in de picture’ komen. Een heel opvallende uiting, met dank aan Webcapital en De Persgroep. Verder gaf hij een doorkijkje naar de activiteiten van dit seizoen met o.a. een bezoek aan FC Utrecht – Vitesse en natuurlijk in april de kraker VRC – De Merino’s, waar de businessclub een mooi event omheen gaat bouwen.

Daarna nam Bert Admiraal, docent Nederlands en tevens journalist voor dagblad De Gelderlander en lokale voetbalkenner bij uitstek, het stokje over. Hij presenteerde op een unieke wijze het gehele selectieteam. Van elke linie werd er één speler gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden, hetgeen af en toe verrassende info opleverde. Tevens bleek men bij VRC veel vertrouwen te hebben in het komende voetbalseizoen en verwacht men minimaal weer een periodetitel te behalen.

Na dit onderdeel schakelde Admiraal over naar John van den Brom, trainer van FC Utrecht, om hem in interviewvorm eens ‘aan de tand’ te voelen.

Van den Brom kwam ten tonele met een voetbal in zijn handen, die daarna aan één van de spelers werd gegeven, zodat men met goede inspiratie het nieuwe seizoen in kon gaan. Admiraal interviewde Van den Brom over zijn carrière als speler (o.a. Vitesse en Ajax) en trainer bij diverse clubs. John toonde zich een geanimeerd verteller en de zaal hing aan zijn lippen. Aan het einde van het interview werden er diverse vragen uit de zaal gesteld.

Pfeiffer sloot af met de uitnodiging voor de ‘3e helft’ en die bleek langer dan 45 minuten…

Het eerstvolgende event is op donderdag 10 oktober: bedrijfsbezoek bij Podozorg Veenendaal en 100% Football. Dus noteer de datum alvast in de agenda!

Met inmiddels bijna zeventig leden in ‘slechts’ twee seizoenen is er een prima basis gelegd voor een duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving, waar steeds meer ondernemers zich bij willen aansluiten.

Foto’s: Annemarie Bakker