comment Add Comment
Posted on Last updated

Van Schuppen makelaars bracht De Veensche Businessclub leden in kerstsferen.

Van Schuppen makelaars, gevestigd op de Kerkewijk, was vrijdag 7 december jl. de gastheer en bracht de leden van De Veensche Business Club volledig in een warme kerstsfeer. Gelijk bij binnenkomst werden ze verwelkomd met glühwein en warme chocolademelk.

René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Business Club, opende de bijeenkomst en heette iedereen van harte welkom. Naast dat hij aandacht besteedde aan het mooie bedrijf Van Schuppen, maakte melding van het feit dat er weer twee nieuwe leden zich hebben aangemeld bij de Veensche Business Club te weten Noviteck en Olenz notarissen.

Daarna was het woord aan Danielle Diepeveen, directeur van Van Schuppen makelaars, die vertelde over de diverse diensten en sterke punten van Van Schuppen makelaardij. Ook werd er aandacht besteedt aan het 50-jarig jubileum die van Schuppen dit jaar viert, een mooie mijlpaal voor het bedrijf.

Hierna werden onze gasten aangenaam verrast met een optreden van de cabaretier Tom Sligting uit Amsterdam. Hij nam de makelaars, het imago en de rol die ze spelen keihard op de hak. En hij stelde pittige vragen met een knipoog aan de medewerkers van het kantoor. Ook had hij leuke en scherpe vragen voor de ondernemers over bijvoorbeeld welk bedrijf ze hebben en wat hen hier bracht. Zijn cabaret optreden viel erg goed in de smaak en er werd dan ook flink gelachen.

Hierna was de borrel geopend en konden de gasten genieten van een overheerlijke Winter Barbecue verzorgd door cateringservice ’t Noorden. De barbecue was opgesteld in de tuin van Van Schuppen, de plek waar de volgende dag een relatie kerstevent werd gehouden.

Op donderdag 18 januari 2019 zal de club weer bij elkaar komen voor een interessantbedrijfsbezoek bij Sanorice.

Wil u ook eens kennis maken met deze ‘frisse en jonge” succesvolle Businessclub? Meld u dan aan via: info@deveenschebusinessclub.nl. U bent van harte welkom!

Foto’s

Bekijk de foto’s op onze facebook pagina

Foto’s: Annemarie Bakker