comment Add Comment
Posted on Last updated

Speeddaten leverde mooie verbindingen op voor leden van De Veensche Businessclub

Donderdag 13 februari waren de leden van De Veensche Businessclub voor een speeddate sessie. Elkaar beter leren kennen door speeddating was het thema. People buy from people, not from businesses.

Onder leiding van Dick Tool, de speeddate coach en eigenaar van CFO Capabel, werden de ondernemers meegenomen in een stukje theorie over speeddate en netwerken. Hij vroeg ons bijvoorbeeld hoeveel procent van de ondernemers elkaar kent en weet wat hij of zij als ondernemer doet. De aanwezigen gaven aan dat ze 30% van de aanwezige ondernemers kennen en weten wat ze doen. Dat betekent dat er meer dan 60% van de aanwezigen elkaar niet kent. Tool zoemde in op hoe je het leren kennen van de medeleden kan verbeteren en gaf ons hiervoor leuke hands-on tips. Er hebben 6 speeddate sessies plaatsgevonden.

“Speeddaten is een erg effectief middel voor de ondernemers. Het feit dat je er nu praktische tips bij krijgt en ook direct in groepjes mee aan de slag gaat, werkt enorm goed”, aldus Robert de Bruijn bestuurslid van De Veensche Businessclub. “Wij willen de ondernemers echt verder op weg helpen met hun business. Ik vind het mooi om te zien dat de speeddate sessie hier een goed middel voor is: we weten gewoon weer een stuk meer van elkaar!”

Eventorganisator Rineke Sloetjes was blij met de mooie samenwerking bij de organisatie van dit event, met Bertho Hendriksen van Cateringbedrijf ’t Noorden, Annemarie Bakker van AB fotografie, Gert van de Kolk van Tuincentrum De Wildernis en last but not least Bert Verhoek van Axent Reclame.

We zijn verheugd dat we kunnen melden dat onze nieuwe leden aanwezig waren: Judith Egdom van HR Adviesbegeleiding en Eric van Kruining van Plameco Vallei en Betuwe.

Het volgende event voor de leden is het bijwonen van de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht tegen Vitesse in het Stadion Galgenwaard op zaterdagavond 14 maart. Rondom de wedstrijd wordt er een mooi arrangement georganiseerd voor de businessleden.

Foto’s: Annemarie Bakker]