comment Add Comment
Posted on Last updated

SanoRice ontvangt leden van De Veensche Businessclub

SanoRice liet ons donderdag 17 januari het maakproces, het verpakken en het ‘flavouren” van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels bekijken. Na de traditionele opening door voorzitter René Pfeiffer, met van belang zijnde mededelingen en andere info, met o.a. ook meer betrokkenheid willen zoeken met voetbalclub VRC gaf hij het woord aan Gert Hendriksen, commercieel directeur Sanorice en lid van de Veensche Businessclub. Hij vertelde het indrukwekkende verhaal van SanoRice.

Na dit complete verhaal van Gert Hendriksen werden er groepen gevormd om aan de rondleiding te kunnen beginnen. Een woordvoerder van de businessclub vertelt: ”Daarvoor was het noodzakelijk dat wij allemaal beschermende kleding aantrokken, en bijzondere schoenen, wat uiteraard tot grote hilariteit leidde.

We zagen tijdens de rondleiding (elke groep onder leiding van deskundige SanoRice medewerker) dat er heel veel verschillende soorten type en formaten rijstwafels en -producten worden gemaakt, met ontelbare verschillende smaken en ook de bekende Snack-a-Jacks. We zagen hoe de toepassing van grondstoffen zoals maïs, spelt, boekweit, haver en quinoa verwerkt werd. Ook was het heel mooi om te zien hoe de wafels werden voorzien van een overheerlijk chocoladelaagje.”

Na de rondleiding werden de leden (en de introducees) van de businessclub verrast met een buffet, een coproductie van Mango’s en van De Maes catering. Een mooie samenwerking: ook dat ontstaat spontaan bij De Veensche Businessclub. De leden gingen naar huis een prachtige ervaring rijker en met een goody-bag met overheerlijke rijstwafel producten. We kunnen terugkijken op een prachtig bedrijfsbezoek bij ons lid SanoRice.

Het volgende event is op zaterdag 9 maart. Dan gaan de leden kijken naar de wedstrijd VRC – AVV.

Foto’s: Annemarie Bakker