comment Add Comment
Posted on Last updated

“Rally door de Valley” de leden van De Veensche Business Club waren on tour!

Donderdag 17 mei j.l. waren de leden van De Veensche Businessclub on tour op de Rally door de Valley in Putten. Heerlijk toeren op een authentieke  Solex, uiteraard gehuild in originele leren jassen.

Na de ontvangst bij het team van Event locatie “De Blokhut”  in Putten en het openingswoord door Rene Pfeiffer, voorzitter van de club, konden we van start.

Geheel in stijl reden we de zogenaamde Kerkepad route, die men voor ons had uitgezet. Er werd samen gereden in groepjes, soms werd er even stil gestaan en moest de Solex daarna weer ‘worden aangetrapt’, wat goed voor de conditie bleek te zijn. Natuurlijk was er bij onze club een kopgroep in het peloton, die als eerste weer bij het vertrekpunt binnenkwam. In die kopgroep een aantal aan vastgoed gerelateerde personen die wij verdenken van prijsafspraken om aan de snelste solex te komen……

Rijdend door het weidse landschap was er veel te zien onderweg, waarbij de weergoden ons goed gezind waren Na terugkomst werd er lekker gebarbecued en uitgebreid geborreld en kwamen natuurlijk de stoere verhalen op tafel.

Rene Pfeiffer noemde een aantal concrete voorbeelden van de zaken die de partners onderling doen en hebben gedaan.  Maar ook dat het belangrijk is om deze informatie met elkaar te delen. Netwerken is leuk en gezellig, maar onze eerste prioriteit is toch simpelweg zaken met elkaar te doen!

De Veensche Businessclub groeit intussen gestaag verder waarbij de nieuwste leden zijn:

Eric van Wakeren – Sound & Vision beeld en geluid, Marco te Brake – Mango’s cantina, Wim Derksen – Derksen Security, Bertho Hendriksen – Cateringservice t Noorden, Alette Keuken – Nieuw Elan Media, Frank Henzen – Podozorg en last but not least Rene van Eldik – 100% voetbal.

Een heel mooie score aan nieuwe leden en De Veensche Business Club heet hen van harte welkom.

Foto’s

Foto’s: Annemarie Bakker