Over ons

Ontmoeten en ondernemen in een informele sfeer.

De Veensche Businessclub bestaat vanaf 2017 en is een actieve netwerkclub voor ondernemers die elkaar echt willen leren kennen en met en voor elkaar opdrachten genereren.

Als ondernemers inspireren en helpen wij elkaar.

Wij organiseren op regelmatige basis inspirerende bijeenkomsten, gaan bij onze leden op bedrijfsbezoek en hebben regelmatig gezellige borrels. Het is de netwerkclub voor ondernemers met een sterke connectie met de voetbalclub VRC.

De Veensche Businessclub heeft een duidelijke ambitie om te groeien en nieuwe leden zijn dus van harte welkom. Kom een keer naar een van onze bijeenkomsten om de sfeer te proeven en te kijken of je je op je gemak voelt.

De combinatie van sport en business is al jaren een succesvol marketinginstrument. De Veensche Businessclub biedt de lokale ondernemers een platform hiervoor. Uit elke branche mogen maximaal 3 bedrijven lid worden zodat elk bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.
Als businessclub beschikken wij uiteraard over statuten en een huishoudelijk reglement, dit sturen wij u graag toe op verzoek. Informeert u hiernaar bij het secretariaat.

Alex Admiraal, secretaris

Alex:

“Ik ben vanaf mijn zesde jaar lid van voetbalvereniging VRC.  Tot op heden voetbal ik nog steeds bij VRC en heb een jaar of 13 in het eerste mogen voetballen. Binnen VRC heb ik diverse functies vervuld, waarvan de laatste ca 5 jaar voorzitter van de sponsorcommissie. Vanuit die rol hebben we het idee opgestart om De Veensche Businessclub op te richten. Het is toch mooi om iets terug te doen voor de club waar ik een groot deel van mijn leven heb doorgebracht en voor al die mensen die ook altijd voor mij hebben klaar gestaan? En.. last but not least…. Mijn zeer fijne collega-bestuurders, de ontzettend leuke businessclub leden en de prima sfeer op onze evenementen is ook waarvoor ik het allemaal doe”.

Alex werkt als sales manager bij Mitsubishi Elevator Europe Veenendaal.

Mitsubishi Elevator Europe (MEE) is onderdeel van de Mitsubishi Electric groep, dat deel uit maakt van het Japanse Mitsubishi conglomeraat. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal en bestaat naast een ondersteunende kantoorafdeling, uit een uitgebreide engineering- en productieafdeling. Daarnaast hebben wij een eigen testtoren die ook gebruikt wordt als trainingslocatie voor onze eigen monteursopleidingen.

Door deze unieke combinatie van faciliteiten zijn wij in staat om een ruim gestandaardiseerd liftenassortiment aan te bieden. Dankzij onze eigen productie/fabriek kunnen wij ook specifiek maatwerk leveren. In het verlengde hiervan, bieden wij ook een breed scala aan specialistische diensten omtrent bijvoorbeeld liftonderhoud en liftrenovaties.

De aanschaf van een liftinstallatie is een forse investering. Bij Mitsubishi Elevator Europe (MEE) is ons uitgangspunt dat bij een dergelijke investering in een duurzaam product ook een duurzame lange termijn relatie hoort. Voor ons betekent dit betrouwbaar partnerschap, waarbij uw aanschaf ook onze verantwoordelijkheid blijft. Dit realiseren wij door vanuit persoonlijke aandacht, transparantie en zorgvuldig onderhoud met goed opgeleid eigen onderhoudspersoneel, u optimaal te ontzorgen in al uw liftzaken.

 

 

Robert de Bruijn, bestuurslid commercie en events

  • Werven en verbinden van nieuwe leden.
  • Onderhouden relaties met bestaande en nieuwe leden.
  • Inzet netwerk binnen en buiten Veenendaal.
  • Ondersteuning bij het organiseren van evenementen

Robert:

“Voor mij is de belangrijkste drive om bestuurslid te worden dat deze functie en de club een maatschappelijk belang heeft. Op deze manier kunnen we leden/prospects bij elkaar brengen die alleemaal een belang hebben voor VRC. Tegenwoordig heeft een club waar dan ook financiële middelen nodig om een club op een juiste manier draaiende te houden. Door een bijdrage te leveren  binnen DVBC kunnen we VRC extra steun geven en bepaalde projecten in werking zetten. Daarnaast vind ik het goed op een andere manier in contact te komen met mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen en te verbinden”. Mijn taken als bestuurslid zijn:

– Werven en verbinden van nieuwe leden.
– Onderhouden relaties met bestaande en nieuwe leden.
– Inzet netwerk binnen en buiten Veenendaal.
– Ondersteuning bij het organiseren van evenementen

Robert werkt als salesmanager Benelux bij Bjorn Borg

De Björn Borg Group bezit en ontwikkelt het merk Björn Borg. De focus van het bedrijf is ondergoed en sportkleding, evenals het verlenen van licenties voor schoenen, tassen en brillen. Björn Borg-producten worden op ongeveer 20 markten verkocht, waarvan Zweden en Nederland de grootste zijn.

De Björn Borg Group heeft activiteiten op elk niveau, van branding tot consumentenverkopen in haar eigen Björn Borg-winkels en e-commerce. Operaties omvatten merkontwikkeling en diensten voor het netwerk van licentienemers en distributeurs, evenals productontwikkeling in de kernactiviteiten, ondergoed en sportkleding. De groep is ook verantwoordelijk voor de distributie van ondergoed en sportkleding in Zweden, Engeland en Finland, evenals voor schoenen in Zweden, Finland, de Baltische staten en Denemarken.

Door de overname van de Benelux-distributeur verzorgt de Groep ook de distributie van ondergoed en sportkleding in Nederland en België vanaf 2 januari 2017.

 

 

GertJan van Elst, penningmeester

GertJan:

“Ik ben bestuurslid geworden bij De Veensche Businessclub omdat ik de voetbalclub VRC een warm hart toedraag en met mijn financiële expertise een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van deze nieuwe businessclub. Het mooie hiervan is ook de dat de groei van Veenendaal terug te zien is bij VRC en ook bij De Veensche Businessclub. Erg leuk om hier deel van uit te maken”.

GertJan is Accountant/vennoot bij Sibbing Accountants en Adviseurs BV

Sibbing accountants is een gespecialiseerd accountantskantoor voor medische beroepsbeoefenaren. Daarnaast zijn we als accountantskantoor al 30 jaar actief in het MKB waarin wij de DGA en ondernemer ondersteunen en ontzorgen.

 

 

Wim van Dijk, vice voorzitter

Wim:

“Mijn drive om bestuurslid te zijn is om met een fantastische club mensen een mooi netwerkorganisatie neer te zetten die samen business genereert en die gekoppeld is aan een schitterende club als vv VRC. Ik een sterke clubliefde en bouw dan ook graag mee aan een succesvolle businessclub”.

Wim werkt als DGA bij Glasbedrijf Wim van Dijk.

Glasbedrijf Wim van Dijk is gespecialiseerd in het adviseren, inmeten en plaatsen van het juiste glas voor iedere toepassing. Wij vertalen uw wensen op het gebied van veiligheid, isolatiewaarde en design in een perfect eindresultaat.