comment Add Comment
Posted on Last updated

Ondernemers van De Veensche Businessclub geüpdatet inzake mobiliteit tijdens inspirerend bezoek aan Vallei Auto Groep!

Op donderdag 16 januari jongstleden werden de leden van De Veensche Businessclub van harte welkom geheten door Gert van de Bunt van Vallei Auto Groep. Daarna gaf hij het woord aan de voorzitter van De Veensche Businessclub René Pfeiffer. Hij vertelde dat er opnieuw ondernemers hebben gekozen voor het lidmaatschap van de businessclub zoals De Rijk en Verbeek Workwear.

 

Ook blikte René vooruit naar de komende events zoals de voetbalwedstrijd FC Utrecht tegen Vitesse, speeddaten, bezoek aan Huis & Hypotheek en met Big Elephant waar we een innovatiereis op het programma hebben. En dan natuurlijk ook de Stadskraker VRC – Merino’s. Als laatste gaf hij aan blij verrast te zijn door de grote opkomst bij dit ontbijt event.

 

Kenley Langewouters van Vallei Auto Groep heeft ons daarna een mooie presentatie gegeven over elektrisch rijden anno 2020. Zo kwam het opladen van elektrische auto’s, het leasen van elektrische auto’s en zelfs de elektrische leasefiets aan bod. Na deze infosessie kregen we een rondleiding door alle afdelingen van Vallei Auto Groep. Van de werkplaats tot de showrooms van de verschillende merken die er gevoerd worden zoals Audi, Volkswagen, Skoda en Seat. Het was ons duidelijk: wat een klasse bedrijf!

Vallei Auto Groep biedt een breed programma van volledig elektrische auto’s in huis aan, van compacte up! tot riante Audi e-Tron en de nieuwe VW ID3 daar mooi ‘tussen’ valt. Voor elk budget een volledig ‘groene’ auto.

De bijeenkomst werd na de rondleiding beëindigd met een afsluitend woordje van de voorzitter en de ondernemers gingen na de ontbijtbijeenkomst weer aan de slag met een rugzak vol informatie over mobiliteit van nu en in de nabije toekomst.

Het eerstvolgende evenement – SPEEDDATEN – van De Veensche Businessclub vindt plaats op donderdag 13 februari 2020.

Foto’s: Annemarie Bakker]