comment Add Comment
Posted on Last updated

Gastvrij onthaald bij Podozorg Henzen en 100% Football

De leden van de Veensche Businessclub werden donderdag 10 oktober jl. gastvrij onthaald door Frank Henzen van Podozorg Henzen en René van Eldik van 100% Football.  In het recent vernieuwde en schitterend ingerichte bedrijfspand van Podozorg Henzen vertelt Frank waar Podozorg Henzen zo goed in is.  Het is een mooi familiebedrijf die ooit gestart is met schoenenhandel in 1924 en daarna voortgegaan is van vader op zoon. Uiteindelijk heeft Frank de keuze gemaakt zich te specialiseren in de voetzorg. Nieuw is dat er een specialisatie is toegevoegd voor huid- en oedeemaandoeningen en tevens een medisch pedicure. De persoonlijke benadering is het handelsmerk van Frank, want hij op meerdere vestigingen adviseert hij de klanten altijd zelf.

Hierna vertelde René van Eldik over zijn winkel 100% Football. René is van oorsprong niet veensch, maar komt uit Kesteren. Rene en Frank kennen elkaar omdat Rene de leverancier  was van bedrukte t-shirts Later werd hij gevraagd om de winkel van Frank qua sport over te nemen. René heeft de keuze gemaakt om zich in 1 type sport, zijnde voetbal, te profileren en ging  een winkel onder het label van 100% Football opstarten. Hij heeft ook een vestiging in Ede. Ook hij geeft aan dat de persoonlijke aandacht en de focus op sportverenigingen voor hem goed werkt. 100% Football is een formule die in Nederland 25 vestigingen heeft.

Natuurlijk kregen wij bij beide ondernemers een mooie rondleiding. We dronken een drankje bij Podozorg Henzen en gingen daarna een hapje eten bij 100% Football, waarbij de catering top werd verzorgd door Bertho van Catering ‘t Noorden.

De volgende bijeenkomst is op maandag 11 november bij restaurant Bite in  Veenendaal en bij deze bijeenkomst krijgen de ondernemers de mogelijkheid om mee te koken met de chef kok zelf.

Foto’s: Annemarie Bakker]