comment Add Comment
Posted on Last updated

DPD Nederland nieuwste lid Veensche Businessclub

Dinsdag 8 december j.l. heeft DPD Nederland, in de persoon van Almar Hofstra – manager telesales, het contract ondertekend met De Veensche Businessclub. Het contract heeft een onbepaalde looptijd waarmee DPD duidelijk wil maken een lange termijn relatie met “De Veensche” te willen aangaan.

Aangezien De Veensche Businessclub de zakelijke link is met VRC zijn wij graag met hen in zee gegaan. Juist lokaal meedoen en de binding hebben/houden met Veenendaal vinden we erg belangrijk. Daarnaast horen we in de (zakelijke)wandelgangen zeer positieve berichtten over deze businessclub dus juist daar de keuze voor maken in Veenendaal is niet meer dan logisch.

René Pfeiffer – voorzitter businessclub, laat weten zeer content te zijn met deze grote Europese speler in de pakketdiensten. “Het is een grote naam en het streelt ons dat ook dit soort partijen nu aansluiting bij ons zoeken en de toegevoegde zakelijke waarde herkennen”.

DPD ziet in voetbalvereniging VRC de club van de toekomst in Veenendaal o.a. gezien de komeetachtige ontwikkeling van het (jeugd)leden bestand. “Ook de no nonsense cultuur en doordachte toekomstvisie van de club spreken ons simpelweg erg aan” aldus Almar. In 2021 zullen er vervolggesprekken komen tussen DPD en VRC over gerichte sponsoring van de club met daarbij vooral de MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) component als leidraad.

DPD Nederland is een onderdeel van de internationale DPDgroup, dat weer deel uitmaakt van het Franse Groupe La Poste. Wij zijn de op één na grootste speler op de Europese markt van pakketverzenders. Dagelijks staan er wereldwijd zo’n 77.000 medewerkers klaar om 5,3 miljoen pakketten te vervoeren. We verzenden naar ruim 230 landen en vanuit 46.000 Pickup parcelshops ontvangen en versturen onze klanten hun pakketten. Ons geheim? Wij combineren innovatieve technologieën met sterkte lokale netwerken. Dat maakt dat wij een flexibele en gebruiksvriendelijke service kunnen bieden aan onze klanten en aan hun klanten.

www.dpd.com