comment Add Comment
Posted on Last updated

CLAXION (Toonaangevend in autolease) lid van de Veensche Businessclub.

Het was al even bekend maar afgelopen week heeft de officiële ondertekening plaats gevonden. CLAXION is lid geworden van de Veensche Businessclub.  Op de foto schudden directeur Bert Haalboom van CLAXION en Alex Admiraal van de Veensche Businessclub elkaar de hand. Bert Haalboom is geen onbekende binnen de Veensche Businessclub en was vanaf het begin al lid van de Veensche Businessclub met zijn andere bedrijf Bosch Car Service. Vanaf dit seizoen heeft Bert er voor gekozen om lid te worden met zijn bedrijf CLAXION.

CLAXION is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Midden- Nederland met een geheel eigen geluid. Door het hoge serviceniveau, de transparante en persoonlijke manier van zakendoen en eerlijk, onafhankelijk advies is CLAXION in staat u altijd te voorzien van de best passende (financiële) oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Wij zijn ontzettend blij dat CLAXION lid is geworden van de Veensche Businessclub en wensen Bert heel veel goede zaken toe.

 

Bestuur van de Veensche Businessclub